Αρχική Σελίδα

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Ο επαγγελματικότερος κατασκευαστής για τις εγκαταστάσεις αρώματος, κύριο εμπορικό σήμα της Κίνας για το σύστημα αρώματος

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας αρώματος Tonemy Guangzhou, ΕΠΕ, είναι μια από την πρώτη batch νομικών εγγραμμένων επιχειρήσεων που δεσμεύουν στην ανάπτυξη και η παραγωγή του συστήματος αρώματος, είναι εκεί φορητή, tabletop, τοποθετημένη τοίχος μηχανή μυρωδιάς για το μικρό διάστημα, επίσης HVAC, που φυσά την ευθεία μηχανή διασκορπιστών αρώματος για τις περιοχές μέσων και larage, στοχεύοντας στην προώθηση και τη βελτίωση του επιπέδου διαστημικής αποστολής. Εστιάζουμε στην ποιότητα των προϊόντων και παίρνουμε ελεγχμένοι από ISO9001, ISO14000, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO18000, τα προϊόντα μας είναι επίσης κατάλληλο με SGS, CE, RoHs, δοκιμές ασφάλειας SASO. Μετά από μια μακροπρόθεσμες συσσώρευση και μια ανάπτυξη, έχει γίνει τώρα ένα κύριο εμπορικό σήμα σε αυτήν την βιομηχανία.

 

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

TONEMY που συνεργάστηκε με τους προμηθευτές παγκόσμιου τοπ ουσιαστικού πετρελαίου και το επαγγελματικό κέντρο Ε&Α πετρελαίου αρώματος οργάνωσης στο UK, το HK και GUANGZHOU, με την προηγμένη πρώτη ύλη εξοπλισμού και εισαγόμενου πετρελαίου από Βρετανούς και Γάλλους, αυτό έχτισε μια τοπ μυρωδιά διαστημική για περισσότερους πελάτες.

 

Τώρα υπάρχουν μερικά νέα στοιχεία βγαίνουν, καλωσορίζουν εσείς μας έρχονται σε επαφή με για να πάρουν τις λεπτομέρειες.

 

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Tonemy έχει καθιερώσει 9 κλάδους σε Guangzhou, Shenzhen, το HK, το Τσάνγκσα, Changde, Sanya, το Nanchang, και Kunming, έγκαιροι και παρέχουμε αποτελεσματικά τα επιστημονικότερα προγράμματα μάρκετινγκ αρώματος και τις επαγγελματικότερες υπηρεσίες.

 

Το 2015, Tonemy εισήγαγε την επιχειρησιακή σχέση με τους προμηθευτές παγκόσμιου τοπ ουσιαστικού πετρελαίου και το επαγγελματικό κέντρο Ε&Α πετρελαίου αρώματος οργάνωσης στο UK, το HK και Guangzhou, με την προηγμένη πρώτη ύλη εξοπλισμού και εισαγόμενου πετρελαίου από Βρετανούς και Γάλλους, αυτό έχτισε μια τοπ μυρωδιά διαστημική για περισσότερους πελάτες.

 

Το 2016, Tonemy αρχικά προώθησε τη σειρά πετρελαίου για την εσωτερική αποσύνθεση οχημάτων, και αναγνωρίστηκε ιδιαίτερα από έναν μεγάλο αριθμό επιχειρηματιών και ιδιοκτητών οχημάτων. Τώρα Tonemy προωθεί επίσημα στην κινεζική αγορά αυτό το αποκλειστικό προϊόν που μπορεί επιστημονικά και αποτελεσματικά να αποσυνθέσει την ιδιαίτερη μυρωδιά στο αυτοκίνητο.

Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd Guangzhou Tang Mei Environmental Protection Technology Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Άρωμα Tonemy

Αριθμός Υπαλλήλων : >50-100

Ετήσιες πωλήσεις : 5Million-10 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας μηχανή διασκορπιστών αρώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή διασκορπιστών αρώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή διασκορπιστών αρώματος για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή διασκορπιστών αρώματος για τις πωλήσεις